A bonbonok megálmodója és megalkotója a Sorbet desszert tulajdonosa Göncz Nóra, aki nagy szeretettel és odafigyeléssel készítit kézműves desszert különlegességeit.
A csomagoláson Homolya István autizmussal élő fiatal grafikája látható. István az egyik alapítványunk által támogatott autista lakóotthonban él és alkot.
A bonbonok mindig frissen készülnek, így előrendelést tudunk rájuk felvenni. Az elkészítés és szállítás ideje 6-8 munkanap. Előrendeléshez kérjük írj a rendeles@autisticart.hu emailcímre! :)
A termék megvásárlásával autista fiatalokat támogatsz. adsz. kapsz. segítesz!
A fotó illusztráció.
Tömeg: 30g
A kézműves bonbonok 2 hónapig őrzik meg minőségüket.
Összetevők:
Dió, mogyoró, pisztácia, mandula, kesudió, mák, tökmag, marcipánmassza: mandula, cukor, ivóvíz, invertcukorszirup, invertáz, sóskaramell (cukor, tejszín, vaj, só, glükózszirup)
Gyümölcsök: málna, feketeribizli, sárgabarack, áfonya, eper, erdeigyümölcs, meggy, narancs, citrom, aszalt szilva, aszalt sárgabarack, aszalt vörösáfonya, mangó, passiógyümölcs, kókusz, alma,
Tejszín: (33%-os tejzsír), kávé, likőrök, különböző gyümölcspálinkák, vodka, rum, cointreau narancslikőr, tökmagolaj, glükózszirup, méz.
Fűszerek: chili, tonkabab, bazsalikom, menta, citromfű, gyömbér, matcha teapor, fahéj, kardamom, szegfűszeg, vanília
Kakaószárazanyag tartalom az étcsokoládéban min. 65%, a tejcsokoládéban min. 32 %, a fehércsokoládéban min. 32%
Az árváltozás jogát, a beszerzési árak függvényében fenntartjuk!
|